Tervetuloa laadukkaan pesulan asiakkaaksi!

Liaton Oy – Laadukasta pesulapalvelua yli 25 vuotta

Liaton Oy on vuonna 1994 perustettu pesulayritys. Pesulamme palvelevat Oulun seutua Kempeleessä ja lisäksi Kajaanissa, Sotkamossa ja Kuhmossa. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, seurakunnat, kunnat sekä valtion virastot ja laitokset. Laaja palveluvalikoimamme sisältää kaikki pesulapalvelut työasujen pesusta, kodin ja yritysten tekstiilien ja kaikkien päälle puettavien vaatteiden pesuun.

Pesulapalvelut tuotamme 10-17 hengen henkilöstöllämme ja uusilla koneilla ja laitteilla. Esimerkiksi kemialliset pesukoneemme ovat uuden sukupolven ns. hiilivetykoneita, joiden ympäristökuormitus on minimaalisen pieni. Kuljetukset hoidamme myös uusilla ympäristöystävällisillä ajoneuvoilla.

Innovatiivinen ja ammattitaitoinen pesula

Kehitämme toimintaamme aktiivisesti ja innovatiivisesti hyvin perinteisellä toimialalla. Otamme ennakkoluulottamasti kokeilukäyttöön uusia tapoja pestä ja viimeistellä tekstiilejä. Testatut ja hyväksi havaitut innovaatiot otamme jatkuvaan käyttöön.

Tästä esimerkkinä on Liaton pesula-automaatti, jota lähdimme ennakkoluulottomasti kokeilemaan. Uusi kauppoihin ja ostoskeskuksiin sijoitettava palvelukonseptimme sai erittäin hyvän vastaanoton, joten kehitämme pesula-automaatteja edelleen palvelemaan pesula-asiakkaitamme entistäkin paremmin.