Yritys

Liaton Oy

Maton laakavesipesua

Liaton on vuonna 1994 perustettu pesulayritys. Neljä pesulaamme sijaitsevat Kempeleessä, Kajaanissa, Sotkamossa ja Kuhmossa. Asiakkaitamme ovat yksityiset ihmiset, yritykset, seurakunnat, kunnat sekä valtion virastot ja laitokset. Palveluvalikoimamme on hyvin laaja, sisältäen kaikki pesulapalvelut työasujen pesuista, kodin ja yritysten tekstiilien ja kaikkien päälle puettavien vaatteiden pesuun.

Pesulapalvelut tuotamme 10-17 hengen henkilöstöllämme, uusilla koneilla ja laitteilla. Esimerkiksi kemialliset pesukoneemme ovat uuden sukupolven ns. hiilivetykoneita. Näiden ympäristökuormitus on minimaalisen pieni. Kuljetukset hoidamme myös uusilla ympäristöystävällisillä ajoneuvoilla.

Kehitämme toimintaamme aktiivisesti ja innovatiivisesti hyvin perinteisellä toimialalla. Otamme ennakkoluulottamasti  kokeilukäyttöön uusia tapoja pestä ja viimeistellä tekstiilejä.  Hyväksi todetut ja testatut innovaatiot otamme jatkuvaan  käyttöön.

Tästä osoituksena on esimerkiksi Liaton pesula-automaatti. Lähdimme ennakkoluulottamasti kokeilemaan uutta kauppoihin ja ostoskeskuksiin sijoitettavaa palvelukonseptiamme. Erittäin hyvän asiakaspalautteen pohjalta olemme kehittäneet ja kehitämme edelleen palvelua asiakasta auttavaan suuntaan.

Tervetuloa käyttämään palveluitamme!